Kampanyalar

Bireysel Kredi Çeşitleri

Banka Kredi Çeşitleri


Nakit/ İhtiyaç Kredisi :


Bireylerin Nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanabilecekleri bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.




İpotekli İhtiyaç Kredisi :

Bir gayrimenkulun ipoteği alınarak kullandırılan bireysel finansman kredisi’dir.İpotek altına alınan menkulün değeri üzerinden hesaplanan kredi Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 240 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.




Mesleki İhtiyaç Kredisi :

Serbest meslek sahiplerinin (Doktor, Avukat, Mali Müşavir, Eczacı, Noter, vs.) mesleki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir.Alınan kredinin mesleki eylem için kullanılacağı ispat edilmelidir.60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.




Eğitim Kredisi :

Eğitim ihtiyaçlarının okul masraflarının kaşılanması için kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir.Öğrenci tarafından başvuru yapılabilir.Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.




Evlilik Kredisi :

Evlilik ve düğün masraflarının karşılanması için kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.




Tatil Kredisi :

Tatil ve seyehat masraflarının karşılanması için kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.




Eşya Kredisi :

Beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya gibi eşyaların satın alınması için kullandırılan bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.




Sağlık Kredisi :

Sağlık harcamalarında ( Tedavi, Ameliyat, Tüb Bebek vs.) kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.