Kampanyalar

Finansbank İle Doğrudan Bono ve Tahvil Alımı Yapma

Bono ve tahvilleri doğrudan almak diye buna denir!

Finansbank'tan yatırımcılara müjde: İMKB Tahvil ve Bono Piyasası'na gerçek zamanlı doğrudan erişim fırsatı Finansbank İnternet Şubesi'nde!

Bono ve tahvil işlemleriniz için; Finansbank İnternet Şubesi aracılığıyla doğrudan İMKB Tahvil ve Bono Piyasası'na erişerek alım satım işlemleri yapabilir, piyasaya emir iletebilir, emir değişiklik ve iptal taleplerinizi gerçekleştirilebilirsiniz.

Artık İMKB Tahvil Bono Piyasasındaki fiyatları anlık olarak gözlemleyebilir ve kendi fiyat teklifinizi verebilirsiniz. Üstelik tüm bu avantajlara sahip olmak için sadece Finansbank İnternet Şubesi'ne giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Hangi işlemleri yapabilirim? Sağladığı avantajlar nelerdir?

  • Doğrudan İMKB'ye bağlanıp; Tahvil/Bono Piyasasındaki fiyat değişimlerini anlık olarak en güvenilir kaynağından takip edebilirsiniz.
  • İlgilendiğiniz tahvil/bono kağıdı için piyasada geçen en güncel işlem fiyatları üzerinden alım/satım yapabilir; hatta kendi fiyat teklifinizi İMKB'ye iletebilirsiniz.
  • Seans saatleri içinde alım/satım emri iletebilir, vermiş olduğunuz emirlerde değişiklik veya iptal yapabilirsiniz.
  • Üstelik bütün bu hizmetlere, şubeye gitmeden ya da çağrı merkezine bağlanmak zorunda kalmadan, sadece Finansbank İnternet Şubesi'ne giriş yaparak kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Finansbank İnternet Şubesi sadece İMKB'ye doğrudan bağlanabilmeniz için aracılık yapacaktır. Onbinde üç gibi küçük bir komisyon dışında herhangi bir ücret ödemezsiniz.* Böylece işlem yapacağınız tahvil/bono kağıdı için en avantajlı faiz/fiyatı veren aracı kurumu bulmak için zaman kaybetmenize de gerek kalmaz.

İMKB Tahvil Bono Piyasasına doğrudan erişim hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

İMKB Tahvil/Bono işlemleri demosu için tıklayınız.