Kampanyalar

Cardfinans Para Puan ile Kontör , Dakika Yükle


Kampanya Detayları

ParaPuanlarınız ile dilerseniz kendinize dilerseniz yakınlarınıza dilediğiniz operatörden TL ya da dakika yükleyin. Doyasıya konuşmak için para harcamayın.,

ParaPuan kullanarak nasıl TL yükleme /Dakika alım yapılır?

  • ParaPuan YükleKonuş talebi yapabilmek için, talebi yapacağınız tarihten önce kesilen son ekstrenizin minimum 150 TL olması gerekir. Bu tutar CardFinans GO sahipleri için 75 TL'dir.
  • Yukarıdaki koşul sağlanıyorsa, sliplerinizde ve ekstrenizde size özel 8 haneli sabit bir kampanya kodu* yer alacaktır.
  • Yükleme yapmak için kampanya kodunuzu, doğum tarihinizi (YYYY formatında) ve kullanmak istediğiniz TL yükleme veya dakika miktarını sırasıyla bir boşluk bırakarak 3088'e SMS olarak gönderin (Örnek: C5AH2T5X 1981 40).
  • TL yükleme mi yoksa dakika mı istediğinizi SMS mesajında ayrıca belirtmenize gerek yoktur. Talebinizi faturalı hata sahip bir cep telefonundan yapıyorsanız dakika, ön ödemeli hata sahip bir cep telefonundan yapıyorsanız TL yüklenir.*

*Kampanya kodu kart bazında değişkendir. Birden fazla Finansbank kredi kartınız varsa, her kart için farklı bir kampanya kodunuz olacaktır.

*Ön ödemeli ve faturalı Vodafone hatlar için sadece dakika alımı yapılabilmektedir. TL yükleme Avea ve Turkcell için geçerlidir.

Minimum kaç TL yükleme ya da kaç dakika talebi yapılabilir?

  • Minimum 4 TL yükleme veya 10 dakika talebi yapabilirsiniz.
  • Taleplerinizi; 4 TL ve katları (4,8,12...), 10 dakika ve katları (10, 20, 30...) olarak yapmalısınız.
  • 4 TL'nin dakika olarak karşılığı 10 dakikadır.
  • 4 TL veya 10 dakikalık konuşma süresi 4.000 ParaPuan'a denk gelir.

Maximum kaç TL yükleme ya da kaç dakika talebi yapılabilir?

  • Aynı gün içerisinde en fazla 60 TL yükleme veya 150 dakika talebinde bulunulabilirsiniz.

Biriken ParaPuanlarınız yakınlarınız için de TL yükleme yapmak /dakika almak için ne yapmanız gerekir?

  • Yakınlarınız veya bir başkası için de TL yükleme yapabilir ya da dakika alabilirsiniz.
  • TL ya da dakika, talebin yapıldığı telefona yüklenir. Bu nedenle TL yüklemesini ya da dakika almasını istediğiniz kişi, kendi cep telefonuyla sizin kampanya kodunuzu, sizin doğum tarihinizi ve kullanmak istediği TL miktarı veya dakikayı belirterek 3088'e SMS gönderebilir.
  • ParaPuan YükleKonuş için gönderilecek her kısa mesaj; Avea için 0,4 TL (KDV ve ÖİV dahil), Turkcell için 0,5 TL (KDV ve ÖİV dahil) ve Vodafone için 0,4 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.

ParaPuan YükleKonuş Kuralları

Faturalı hat kullanıyorsanız; operatörünüze ait talebinizi takip eden ilk fatura kesim tarihinizde, ParaPuanlarınızla talep ettiğiniz dakikalar hattınıza yüklenir. Toplam yükleme süresine ilişkin bilgi, yüklemenizin yapıldığı fatura döneminde faturanızda yer alır. Konuşma süreniz hattınıza yüklendiğinde ücretsiz bir kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.

Ön ödemeli hat kullanıyorsanız; talebiniz, Finansbank'a ulaştığı tarihten itibaren 72 saat içinde işleme alınır ve ParaPuanlarınızın karşılığı olan TL yüklemeniz gerçekleşir.

Faturalı hatta yüklenen dakikalar sadece operatör içi görüşmelerde kullanılabilir

Kampanya ile ilgili bilgi almak için YARDIM yazıp 3088'e SMS gönderebilirsiniz.

CardFinans sahipleri sahip oldukları ParaPuan miktarını öğrenmek için PUAN, KAMPANYA KODU ve DOĞUM YILI bilgilerini aralarında bir boşluk bırakarak yazıp 3088'e SMS gönderebilirler (Örnek: PUAN C5AH2T5X 1981).

Aynı gün içerisinde en fazla 60 TL yükleme veya 150 dakika talep edilebilir.

Bu kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. Kampanyaya kısa mesaj ile katılım Avea için 0,4 TL (KDV ve ÖİV dahil), Turkcell için 0,5 TL (KDV ve ÖİV dahil) ve Vodafone için 0,4 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.

Hatalı mesaja ilişkin gönderilecek yanıt mesajları ücretsizdir.

ParaPuanlarla yapılan TL yüklemelerin iptali için IPTAL ve KAMPANYA KODU yazıp 3088'e SMS gönderilebilir (Örnek: IPTAL C5AH2T5X).

ParaPuanlarla yapılan TL yüklemelerin bir kısmı kullanılmış olsa bile iade edilemez.

ParaPuanlarla yapılan TL yüklemelerin hiç kullanılmamış olması halinde, iadenin gerçekleşebilmesi için talebin 24 saat içinde Finansbank'a ulaşmış olması ve aynı zamanda operatör tarafından işleme alınmamış olması gerekmektedir.

ParaPuanlarla alınan dakikaların iptali için IPTAL ve KAMPANYA KODU yazıp 3088'e SMS gönderilebilir (Örnek: IPTAL C5AH2T5X).

ParaPuanlarla alınan dakikalar, hatta yüklendikten sonra iptal edilemez.

ParaPuanlarla alınan dakikaların iadesinin gerçekleşebilmesi için talebin 24 saat içinde Finansbank'a ulaşmış olması ve aynı zamanda operatör tarafından işleme alınmamış olması gerekmektedir.

Dakika ve TL birim ParaPuan karşılığı, Finansbank tarafından değiştirilebilir.

Finansbank gerektiğinde dakika ya da TL üzerinde her türlü hakka sahiptir.

Hattın devri, iptali ve ihyası durumunda yüklemesi yapılmış dakika hakkı iptal olur.