Kampanyalar

Türkiyenin İlk Şifre Üreten Kredi Kartı Yapı-Krediden


En fazla çeşitte tek kullanımlık şifre ürünü sunan banka konumunda bulunan ve Smart Pin gibi sektöre güvenlik alanında getirdiği yeniliklerle dikkat çeken Yapı Kredi Türkiye’yi yine yepyeni bir teknolojiyle tanıştırıyor ve Visa Europe ile “tek kullanımlık şifre üreten” World Pin kartı tüketicilerle buluşturmak amacıyla bir işbirliğine imza atıyor. Çok yakında sizlerle buluşturacağımız World Pin kart ile tüm şube dışı bankacılık hizmetlerinde ve online alışverişlerde kolaylık ve güvenliğin keyfini yaşayacaksınız.

Bu yüksek teknolojili güvenlik ürününün kullanımına ilk aşamada 1.000 kişilik bir pilot çalışmayla başlanacak. Bu pilot çalışma, aynı zamanda Visa Europe’un Avrupa’daki en büyük bireysel tüketici pilot çalışması özelliğini de taşıyor.

World Pin kartın arka yüzünde 10 rakamdan oluşan bir klavye ve küçük bir LED ekran bulunuyor. World Pin kart, ek bir cihaza gerek kalmadan tek kullanımlık şifre üretebiliyor. Kart kullanımında güvenliği farklı bir boyuta taşıyan Visa World Pin kart, kredi kartı olarak kullanılmasına ek olarak, şifre üreten diğer akıllı ürünler gibi elektronik bankacılık işlemlerinin de güvenli gerçekleşmesini sağlayacak.