Kampanyalar

İşbir Yatakta Asya Card'a Özel +4 Taksit Fırsatı

İşbir Yatak'ta AsyaCard'ınıza +4 Taksit!

5 Nisan - 30 Haziran 2010 tarihleri arasında AsyaCard'ınızla anlaşmalı İşbir Yatak bayilerinden yapacağınız alışverişlerde +4 taksit avantajı sizi bekliyor.

Kampanya Koşulları

• +4 Taksit Kampanyası 5 Nisan - 30 Haziran 2010 tarihleri arasında sadece kampanyaya dahil olan üye işyerlerinde AsyaCard ile yapılan taksitli harcamalarda geçerli olup, yapılan tek çekim işlemler kampanyaya dahil değildir.
•Kampanya 2-8 aralığındaki taksit sayılarında geçerli olocak, +4 taksit uygulaması ile birlikte en fazla 12 taksit imkanı sağlanacaktır.
•Bu kampanya ilgili üye işyerinde devam etmekte olan bir başka Bank Asya kampanyası ile birleştirilemez.
•Kampanyaya katılacak olan asıl ve ek kart müşterilerimizin kartının açık durumda olması ve kampanya tarihi itibari ile kredi kartlarını kullanmasını engelleyen herhangi bir durumun olmaması gerekmektedir. Hakkında haciz işlemi başlatılmış, bir dönemden fazla borç gecikmesi olan kredi kartı hesapları, bu ve benzeri durumlardan doğan idari ve kanuni takipteki hesaplar, kart sahibinin vefat bildirimi yapılmış hesaplar ve aynı tarihte tüm kartlarında iptal kart blokesi bulunan kişiler kampanyaya katılamazlar.