Kampanyalar

Axess'le 3 ay boyunca tam 150 TL indirim!

Alışveriş Başlasın! Axess'le 3 ay boyunca tam 150 TL indirim! Axess'inizle 100 TL ve üzeri tüm akaryakıt, gıda, market, restoran, giyim, ayakkabı, kozmetik ve optik-saat alışverişlerinizde 3 ay boyunca %5, toplamda 150 TL indirim sizi bekliyor. Hemen İNDİRİM yazıp Turkcell'den 4566'ya, diğer operatörlerden 0532 752 4566'ya kısa mesaj atın siz de kazanmaya başlayın!


Sık Sorulan Sorular:

Kampanya hangi iş yerlerinde geçerli?
Kampanya Axess üyeişyeri olsun olmasın; Gıda, market, restoran, benzin, giyim, ayakkabı, kozmetik, optik-saat sektörlerinde yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya hangi tarihlerde geçerlidir?
Kampanya 2 Nisan-30 Haziran 2010 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?
Kampanyadan yararlanmak için Turkcell'den 4566'ya; diğer operatörlerden 0532 752 4566'ya sms göndermeniz gerekmektedir. Kayıt sonrası belirtilen sektörlerde 100 TL ve üzeri işlemlerinizde %5 indirim kazanabileceksiniz.

Kampanyaya bir kez kayıt olmam yeterli mi? 3 ay faydalanabilir miyim?
Kampanyaya her ay bir kez kayıt olmanız gerekmektedir. Örneğin 15 Nisan'da ilk kayıt olursanız, Mayıs ayında ki kampanyadan da faydalanmak için alışverişleriniz öncesinde tekrar Mayıs ayı için bir kez daha kayıt olmanız gerekmektedir.

Kampanyada indirimi anında kazanabilecek miyim?
İndirimi chip-para olarak alışverişiniz anında kazanabileceksiniz.

Kazandığım ödülün son kullanım tarihi nezaman?
Kazandığınız ödülü, kazandığınız aydan sonraki ayın 15'ine kadar kullanabilirsiniz. Örneğin 23 Nisan'da kazandığınız chip-para ödülünden kullanmadığınız kısım 15 Mayıs'da geri çekilecektir.

Kampanyada en fazla ne kadar ödül kazanabilirim?
Kampanyada her ay en fazla 50 TL; toplamda 150 TL kazanabilirsiniz. Örn. Nisan ayında 50 TL kazanımı gerçekleştirir ve belirtilen sektörlerde 100 TL ve üzeri işlem yapmaya devam ederseniz dahi kazanım olmayacaktır. Ancak 1 Mayıs'tan itibaren yeniden kayıt olarak kazanmaya devam edebilirsiniz.