Kampanyalar

Hızır Kredi Kampanyası

Hızır Kredi ile nakitsiz kalmayın!!

HIZIR KREDİ ile Bankomat-724 kartınıza anında nakit kredi.

Limitinizi sizin artırabileceğiniz, hatta Kredili bankomat-724 limitiniz olmasa dahi kredi alabileceğiniz, ihtiyaçlarınıza Hızır gibi yetişen kredi. Tabi ki VakıfBank’tan.
Kredinin İşleyişi:

* Maaşını Bankamızdan alan/almayan, Bankomat-724 hesabı kredili olan müşterilerimiz:
o ATM’den limit artırımı başvurusunda bulunduklarında istihbaratlarının olumlu çıkması halinde, müşterilerimizin Bankomat-724 kredi limitleri otomatik olarak artırılmakta ve söz konusu limit hemen kullanıma açılmaktadır.
* Maaşını Bankamızdan alan, Bankomat-724 hesabı kredili olmayan müşterilerimiz:
o ATM’den limit artırımı başvurusunda bulunduklarında istihbaratlarının olumlu çıkması halinde, müşterilerimizin hesaplarına otomatik olarak Bankomat-724 kredi limiti tahsis edilmekte ve söz konusu limit hemen kullanıma açılmaktadır.
o Müşterimiz 10 iş günü içerisinde Sözleşme imzalamak üzere en yakın şubemize gitmelidir.
o Verilen süre içerisinde Sözleşmenin imzalanmaması halinde Bankomat-724 hesabı kredi limiti merkezi sistem tarafından sıfırlanmakta ve ilk maaş ödemesinde kullanılan kredi maaş tutarından mahsup edilmektedir.
* Maaşını Bankamızdan almayan, Bankomat-724 hesabı kredili olmayan müşterilerimiz:
o ATM’den limit artırımı başvurusunda bulunduklarında istihbaratlarının olumlu çıkması halinde, beyan edecekleri gelire göre kredi limiti tahsis edilip blokeye alınmaktadır.
o Müşterimizin limiti, 10 iş günü içerisinde gelir belgesi ile birlikte herhangi bir şubemize gidip Sözleşmesini imzaladıktan sonra aktifleşecektir.

İstenilecek belgeler:

* Bireysel Ürün ve Hizmet Paketi Sözleşmesi ve Müşteri Bilgi Formu
* Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi
* Gelir durumunu gösterir belge
* İkametgâh belgesi veya borçlu adına kayıtlı en son tarihli telefon, elektrik, gaz, su vb. faturalardan birinin fotokopisi