Kampanyalar

Cardfinans Parapuan Kampanyası

Güzel bir kampanya.

Sürpriz ParaPuan Kampanyası ile 5 Mart - 5 Mayıs 2010 tarihleri arasında yapacağınız 75 TL ve üzeri her alışverişte 1 ile 50 TL arasında değişen tutarlarda ParaPuan kazanırsınız.

Finansbank üye işyeri olsun, olmasın, yurt içi ve yurt dışında, taksitli ve taksitsiz, asıl ve ek kartlarınızla yaptığınız 75 TL ve üzeri tüm alışverişleriniz kampanyaya dahil edilir.

Kampanya kapsamındaki her alışverişiniz için en az 1 TL tutarında olmak üzere, 1 TL, 5 TL, 10 TL, 20 TL ve 50 TL değerindeki ParaPuanlar rastlantısal olarak verilir.

Kampanya kapsamında kazanabileceğiniz maksimum ParaPuan tutarı 100 TL’dir.

ParaPuan’larınızı Finansbank POS’undan yaptığınız alışverişler için POS slibinizden, bunun dışındaki alışverişler için dönem içi hareketlerinizden ve hesap özetinizden öğrenebilirsiniz.

Kampanya dahilindeki her işlem için ne kadar ParaPuan kazandığınızı cep telefonunuza gönderilecek SMS’lerden de takip edebilirsiniz.

Ek kartlarla kazanılan ParaPuanlar asıl karta yüklenir.


Kampanyaya katılım bedeli 4 TL olup, bu tutar kesilecek ilk hesap özetinize yansıtılır.

Aynı gün içerisinde aynı yerden yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerinizden yalnızca ilki kampanyaya dahildir.

İade işlemlerinde, kazanılmış olan ParaPuanlar geri alınır.

Nakit Avans, Anında Kredi, Sözünüze Bedava Kredi işlemleri, Otomatik Fatura Ödemeleri ile Ticari Kartlar (CardFinans Business, VadeKart), CardFinans Nakit ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Katılım ilk 200,000 kişi ile sınırlı olup katılımınıza dair bilgilendirme SMS’i cep telefonunuza gönderilir.

Kampanya 5 Mart - 5 Mayıs 2010 tarihleri arasında geçerlidir.